Videokogebog

Videokogebog

Her finder I vores opskrifter som sjove videoer, hvor børnekokken Jonas og børn viser, hvordan I laver maden sammen på en sjov måde. I kan også læse opskrifterne, hvis I bedre kan lide det. Det handler om noget så skønt som madglæde, samvær i køkkenet og lækre opskrifter.

Fars Pariserfisk

Hvad sker der når man blander pariserbøf med fiskefrikadeller? Det har sjove Freja svaret på i denne skønne video. Desværre må hun også lytte flere gange på Jonas´ forfærdelige sangstemme.

Læs opskriften her

Fars Gong Gong Suppe

Mød den fantastiske Emily, hvis forældre kommer fra Thailand. Hun brillerer med både Thaiundervisning og Thaimad. Jonas lærer både at tale, skrive og kokkerere på ægte thaimanér.

Læs opskriften her

Fars Salatmuslinger med Kina- og Peanutdip

Mød Hr. Simon Sejesen på 8 år, der er vild med lime, fordi de er gode i drinks. Salatmuslinger er et fantastisk og sjovt tilbehør, der fungerer både som tilbehør til mange retter – også til dem på, der bliver lavet på grillen.

Læs opskriften her

Fars Halvmåne – Quesadilla

Denne Madvideo er Mexicansk Westernstyle – Don Lars og Don Jonas har et Quesadilla – Showdown. Det er drabeligt og nervepirrende. Men det er også en vanvittig simpel og velsmagende ret.

Læs opskriften her

Fars Stegte Ris

你好父親 Nihau Farmand. Her har en madvideo med den magiske pige Frida, som opfylder en masse af Jonas´ allerstørste ønsker. Se denne mega lækre risret og find ud af, hvad Jonas altid har ønsket sig.

Læs opskriften her

Fars Fuldkornsbund med Spinat og Laks

BUONGIORNO PAPA! Fars fuldkornsbund er en nem måde at lave en hurtig pizza. I videoen får I også historien om et muligt mafiaopgør, pizza eller ej, 5 stjerner, skønne seje Sofie og Peberrod-Jonas (Chili-Klaus’ svage fætter).

Læs opskriften her

Fars Pulled Chicken med Coleslaw

Mød ”Bias” og Jonas. Engang var verden delt op i gulerodsskrællere og gulerodsrivere. Her var de fjender, men nu er de blevet bedste venner i køkkenet. Det handler om madglæde, samvær i køkkenet og lækre opskrifter. Del gerne, så hele verden kan se, hvor fedt det er at lave mad med sine børn.

Læs opskriften her

Fars Snacks

Tid til eftermiddagssnack. Her er par nemme børnesnacks, som kan nydes med vennerne eller familien. Der er grøntsagsstænger, hummus, rugbrødsstænger og rugbrødstoast.

Fars Italienske Kødboller med Kærlighedssauce

Denne ret er en sikker vinder. Den er spækket med tomat, gulerødder, bladselleri og ikke mindst kærlighed. Ønsker I den lidt mere klimavenlige version, så skift oksekødet ud med kyllinge- eller grisekød.

Læs opskriften her

Fars Boller i Karry

Vi har spist den i over 100 år her i Danmark. Vi er vilde med denne ret. Og børn elsker at få den serveret til deres fødselsdag. Her kommer Zander og Jonas´ nemme og sjove version af Boller i Karry.

Læs opskriften her

Fars Jungleguf og Jordbær-softice

Her er et par lækre retter til de varme sommeraftener eller kolde vinteraftener foran pejsen. Lav dem lige efter aftensmaden eller lige før morgenmaden.

Læs opskriften på Jungleguf her

Læs opskriften på Jordbær-softice her

Læs begge opskrifter her

Fars Snyde-pizza

Når der er travlt i de små børnekøkkener, så må man godt snyde lidt. Her er en meget nem og lækker pizza til en hyggelig middag med familien – præsenteret af Jonas og hans bedste ven Louis.

Læs opskriften her

Fars Grønne Pandekager og Vafler med Ørredmousse

Hvem elsker ikke pandekager og vafler. Her kommer Fars køkkenskoles version af disse skønne retter. De serveres grønne med ørredmousse. Og Malthe slår Jonas i en hård kamp med stavblenderen.

Læs opskriften her

Fars Rødbedefristelse

Så er vi kommet til desserten, hvor Sofia på formidabelt vis både laver en dessert med rødbeder og gør Jonas til viking.

Læs opskriften her

Fars Friske Fiskefrikadeller med Mos

Hvorfor ikke lave sine fiskedeller selv? Det er mega sjovt, og man kan helt selv bestemme, hvad der skal i. Melina og Jonas prøver med chili og fennikel. Og så serveres den med en lækker kartoffelmos.

Læs opskriften her

Fars Kebab- og Kyllingespyd med Gulerods-tzatziki

Hvem elsker ikke madspyd? Her kommer Fars køkkenskoles bud på 2 nemme kødspyd – præsenteret af Jonas og den underskønne Melina. Vi spiser spydene med en tzatziki. Men ikke en helt almindelig tzatziki.

Læs opskriften på spyd her

Læs opskriften på tzatziki her

Fars Bøf med ovnbagte Rodfrugter og Hurtigsauce

Så skal der laves bøf af oksemørbrad. Se her hvordan Zander og Jonas hjælpes ad med at lave en lækker bøf til far.

Læs opskriften her