aa

Kontakt os

Vi er Jonas, Mette og Lotte – der brænder for at skabe endnu flere mindeværdige køkkenoplevelser for Danmarks fædre og børn. Det gør vi, fordi vi ved, at Fars Køkkenskole styrker relationen imellem far og barn, lysten til at gå i køkkenet sammen og børnenes madmod.

Sammen udbreder vi Fars Køkkenskole i kommuner og landsbyer – og klæder madentusiaster på til at undervise på Fars Køkkenskole med den pædagogik og gode energi, der har gjort Fars Køkkenskole til en stor succes. 

Jonas Vigkilde har været med til at udvikle Fars Køkkenskole, er ansigtet udadtil og er medforfatter af kogebøgerne “Fars Køkken” og “To mand og en trykkoger”. Han har i den grad selv haft grydeskeen i egen hånd og undervist utallige fædre og børn på Fars Køkkenskole – både i skolekøkkener og online. Her har han øst ud af sin sprudlende energi og demonstreret, hvordan vi kan lege læring ind og gøre fælles madlavning sjovt og hyggeligt. Jonas er et ægte madøre med erfaringer fra forskellige restauranter i Italien og Danmark. Han er uddannet lærer og er medstifter af og projektleder i foreningen Hello Kitchen, som udbyder Fars Køkkenskole. Kontakt Jonas på tlf. 2253 1645 / jonas@hellokitchen.dk.

Mette Bøgebjerg Jørgensen (til højre) er idémageren bag Fars Køkkenskole og medforfatter til kogebogen “Fars Køkken”. Mette brænder for at udvikle og udbrede madkoncepter, hvor børn og voksne lærer og leger sammen i køkkenet med det formål at styrke relationer, madglæde og sunde madvaner. Mette er uddannet inden for ernæring og sundhed og er foreningschef i Hello Kitchen. Kontakt Mette på tlf. 2727 4114 / mette@hellokitchen.dk.

Lotte Ernst (til venstre) er det gode mix af et madøre og kreativ udvikler med en stærk sundhedsfaglig bagage. Hun ønsker at vække flere børns nysgerrighed for mad, booste deres madkundskaber, madmod og madglæde – og give dem og de voksne omkring dem mindeværdige madoplevelser sammen. Alt det, som Fars Køkkenskole kan. Lotte er uddannet inden for ernæring og sundhed og er ansat som projektleder i Hello Kitchen. Kontakt Lotte på tlf. 4245 4519 / lotte@hellokitchen.dk.