Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fars Italienske Kødboller

Dato: 26-03-2022Tid: 10:30 - 13:30Pris: 200 DKK

Velkommen på Fars Køkkenskole

Fars Køkkenskole er et hyggeligt madlavningskursus for fædre og deres børn, der går i 1.-4. klasse. Vores køkkenskole-underviser, Jonas, sætter gang i køkkenløjerne, hvor du og dit barn laver god, sund mad på en sjov måde. I lærer smarte fif og fiduser, der gør det hyggeligere at lave mad sammen. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar eller en anden voksen mand – husk det er kun for mænd.

Premiere på Fars Køkkenskole på Samsø

Kom med til premieren på Samsø, hvor vi skal lave Fars Køkkenskoles hofret – Fars Italienske Kødboller med Kærlighedssauce, pasta og grøntagssnacks.

Der er plads til 8 fædre og 8 børn. Det koster 200 kr. at deltage i alt for undervisning, opskrifter og aftensmad til far og barn. Køb derfor kun én billet.

Fars Køkkenskole på Samsø arrangeres af Sambiosen og den almennyttige forening, Hello Kitchen, med støtte fra Salling Fondene.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige