Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fars Hurtige Pizzaer

Dato: 25-10-2022Tid: 16:30 - 19:10Pris: 150 DKK

Velkommen på Fars Køkkenskole

Fars Køkkenskole er et hyggeligt madlavningskursus for fædre og deres børn, der går i 2.-4.klasse. Vores dygtige underviser, Birte, sætter gang i køkkenløjerne, hvor du og dit barn laver god, sund mad på en sjov måde. I lærer smarte fif og fiduser, der gør det hyggeligere at lave mad sammen. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar eller en anden voksen mand – husk det er kun for mænd.

Fars Køkkenskole i Sakskøbing

På denne køkkenskole skal vi lave 2 forskellige slags hurtige pizzaer – Fars Snyde-pizza og Fars Tortilla-pizza. Vi skal også lave lækre frugt- og grøntsagsspyd.

Der er plads til 8 fædre og 8 børn. Det koster i alt 150 kr. at deltage i alt for undervisning, opskrifter og aftensmad til far og barn. Køb derfor kun én billet.

Fars Køkkenskole i Sakskøbing arrangeres af Sakskøbing Madhus og den almennyttige forening, Hello Kitchen, med støtte fra Salling Fondene.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige