Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fars Køkkenskole i Hornslet

Dato: 05-10-2022Tid: 16:30 - 19:10Pris: 350 DKK

Velkommen på Fars Køkkenskole

Fars Køkkenskole er et hyggeligt madlavningskursus for fædre og deres børn, der går i 2.-4. klasse. Vores dygtige undervisere, Daniel og Tine, sætter gang i køkkenløjerne, hvor du og dit barn laver god, sund mad på en sjov måde. I lærer smarte fif og fiduser, der gør det hyggeligere at lave mad sammen. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar eller en anden voksen mand – husk det er kun for mænd.

Fars Køkkenskole i Hornslet

Kom og vær med på Fars Køkkenskole i Hornslet, hvor vi mødes tre onsdage og laver forskellige lækre retter. Vi skal bl.a. lave Fars Italienske kødboller med Kærlighedssauce og Fars Friske Fiskedeller med mos og super-råkost.

Det foregår disse onsdage: d. 5. oktober, d. 2. november og d. 30. november. Alle dage er det kl. 16.30-19.10.

Der er plads til 10 fædre og 10 børn på holdet. Det koster 350 kr. at deltage i alt for 3 aftener med undervisning, opskriftshæfte og aftensmad til 1 voksen og 1 barn. Køb derfor kun én billet.

Fars Køkkenskole i Syddjurs Kommune

Denne Fars Køkkenskole afholdes af Syddjurs Kommune. Har du spørgsmål, kan du kontakte sundhedskonsulent Daniel på tlf. 21818649.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige