Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hold 1 – Fars Køkkenskole-forløb på to gange

Dato: 07-03-2023Tid: 16:30 - 19:10Pris: 100 DKK

Velkommen på Fars Køkkenskole

Fars Køkkenskole er et hyggeligt madlavningskursus for fædre og deres børn, der går i 2.-4. klasse. Vores dygtige underviser, Jonas, sætter gang i køkkenløjerne, hvor du og dit barn laver god, sund mad på en sjov måde. I lærer smarte fif og fiduser, der gør det hyggeligere at lave mad sammen. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar eller en anden voksen mand – husk det er kun for mænd.

En helt særlig Fars Køkkenskole 

Kom og vær med på Fars Køkkenskole på Kastrupgårdskolen, hvor vi mødes to tirsdage og hygger os! Den første gang laver vi lækre fast food-retter og den anden gang laver vi Fars Italienske Kødboller med Kærlighedssauce. Den anden gang får vi også besøg af et tv-hold og en kendt dansker, der gerne vil prøve at gå på Fars Køkkenskole. Det bliver sjovt.

Det foregår disse tirsdage: d. 7. marts og d. 21. marts. Begge dage er det kl. 16.30-19.10.

Der er plads til 10 fædre og 10 børn på holdet. Det koster KUN 100 kr. at deltage i alt for 2 aftener med undervisning, opskriftshæfte og aftensmad til 1 voksen og 1 barn. Køb derfor kun én billet.

Denne Fars Køkkenskole afholdes af Hello Kitchen – Foreningen for madglæde og fællesskaber. Har du spørgsmål, kan du kontakte Mette fra Hello Kitchen på tlf. 2727 4114.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige