Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fars Italienske Kødboller

Dato: 17-05-2022Tid: 16:30 - 19:10Pris: 150 DKK

Velkommen på Fars Køkkenskole

Fars Køkkenskole er et hyggeligt madlavningskursus for fædre og deres børn, der går i 2.-4. klasse. Vores dygtige underviser, Rune, sætter gang i køkkenløjerne, hvor du og dit barn laver god, sund mad på en sjov måde. I lærer smarte fif og fiduser, der gør det hyggeligere at lave mad sammen. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar eller en anden voksen mand – husk det er kun for mænd.

Fars Køkkenskole i Helsingør

Denne aften skal vi lave Fars Køkkenskoles hofret – Fars Italienske Kødboller med Kærlighedssauce, pasta og grøntagssnacks.

Der er plads til 8 fædre og 8 børn. Det koster 150 kr at deltage i alt for undervisning, opskriftshæfte og aftensmad til far og barn. Køb derfor kun én billet.

Fars Køkkenskole i Helsingør arrangeres af den almennyttige forening, Hello Kitchen, med opbakning fra Skolen ved Gurrevej og Center for Sundhed og Omsorg og med støtte fra Salling Fondene.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige