Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fars Italienske Kødboller

Dato: 24-10-2022Tid: 16:30 - 19:10Pris: 150 DKK

Velkommen på Fars Køkkenskole

Fars Køkkenskole er et hyggeligt madlavningskursus for fædre og deres børn, der går i 2.-4. klasse. Vores dygtige underviser, Lone, sætter gang i køkkenløjerne, hvor du og dit barn laver god, sund mad på en sjov måde. I lærer smarte fif og fiduser, der gør det hyggeligere at lave mad sammen. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar eller en anden voksen mand – husk det er kun for mænd.

Fars Køkkenskole på Kastrupgårdsskolen i Tårnby 

Denne aften skal vi lave Fars Køkkenskoles hofret – Fars Italienske Kødboller med Kærlighedssauce, pasta og grøntagssnacks.

Der er plads til 8 fædre og 8 børn. Prisen er 150 kr. i alt for undervisning, opskriftshæfte og aftensmad til far og barn. Køb derfor kun én billet.

Denne Fars Køkkenskole afholdes af Tårnby Kommune i samarbejde med Hello Kitchen – Foreningen for madglæde og fællesskaber.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige