Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fars Indiske Boller i Karry

Dato: 20-04-2022Tid: 16:30 - 19:10Pris: 100 DKK

Velkommen på Fars Køkkenskole

Fars Køkkenskole er et hyggeligt madlavningskursus for fædre og deres børn, der går i 2.-4. klasse. Vores dygtige køkkenskole-underviser, Charlotte, sætter gang i køkkenløjerne, hvor du og dit barn laver god, sund mad på en sjov måde. I lærer smarte fif og fiduser, der gør det hyggeligere at lave mad sammen. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar eller en anden voksen mand – husk det er kun for mænd.

Premiere på Fars Køkkenskole i Slagelse

Vi sparker Fars Køkkenskole i gang i Slagelse med 3 premiereaftener. Denne aften skal vi lave en lækker, eksotisk udgave af boller i karry – nemlig Fars Indiske Boller i Karry med bulgur, sprøde tortilla-snacks og dip. Det kommer til at dufte fantastisk i køkkenet.

Der er plads til 8 fædre og 8 børn. Premiereprisen er 100 kr. i alt for undervisning, opskriftshæfte og aftensmad til far og barn. Køb derfor kun én billet.

Fars Køkkenskole i Slagelse arrangeres af Center for Børn og Unge og Center for Sundhed og Ældre i Slagelse Kommune i samarbejde med Hello Kitchen og med støtte fra Salling Fondene.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige