Fars Grønne Pandekager

Dato: 22-05-2023Tid: 16:20 - 19:00Pris: 160 DKK

Velkommen på Fars Køkkenskole

Fars Køkkenskole er et hyggeligt madlavningskursus for fædre og deres børn, der går i 2.-4. klasse. Vores dygtige underviser, Sara sætter gang i køkkenløjerne, hvor du og dit barn laver god, sund mad på en sjov måde. I lærer smarte fif og fiduser, der gør det hyggeligere at lave mad sammen. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar eller en anden voksen mand – husk det er kun for mænd.

Fars Køkkenskole i Skanderborg

På denne køkkenskole kaster vi os ud i at nå at lave 2 forskellige retter. Først skal vi lave den populære forret Fars Grønne Pandekager med mousse. Bagefter laver vi en lyn-hurtig og lækker hovedret – nemlig Fars Pita med falaffel.

Der er plads til 8 fædre og 8 børn. Det koster 160 kr. at deltage i alt for undervisning, opskriftshæfte og aftensmad til far og barn. Køb derfor kun én billet.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
1 barn + 1 voksen - 22.5.23 - skanderborg
160 DKK
0 ledige
Køkkenskolen er udsolgt. Vil du på venteliste, så send en mail til Mette på mette@hellokitchen.dk.