Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fars Grønne Pandekager

Dato: 20-11-2023Tid: 16:30 - 19:10Pris: 150 DKK

Velkommen på Fars Køkkenskole

Fars Køkkenskole er et hyggeligt madlavningskursus for fædre og deres børn, der går i 2.-4. klasse. Vores underviser, Ina sætter gang i køkkenløjerne, hvor du og dit barn laver god, sund mad på en sjov måde. I lærer smarte fif og fiduser, der gør det hyggeligere at lave mad sammen. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar eller en anden voksen mand – husk det er kun for mænd.

Fars Køkkenskole på Pilegårdsskolen i Tårnby

På denne køkkenskole kaster vi os ud i at nå at lave 2 forskellige retter. Først skal vi lave den populære forret Fars Grønne Pandekager med mousse. Bagefter laver vi en lyn-hurtig og lækker hovedret – nemlig Fars Pita med falafel.

Der er plads til 8 fædre og 8 børn. Det koster 150 kr. at deltage i alt for undervisning, opskriftshæfte og aftensmad til far og barn. Køb derfor kun én billet.

Denne Fars Køkkenskole arrangeres af Tårnby Kommune i samarbejde med Hello Kitchen – foreningen for madglæde og fællesskaber.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige