FarsStoreMaddagLogo_800x500
Den 13. juni 2019 gentager vi for 3. gang succesen Fars Store Maddag i Mænds Sundhedsuge, og inviterer alle partnere, kommuner, virksomheder og foreninger med til at være med.

Fars Store Maddag sætter fokus på mænds sundhed – og sætter far i centrum. Det handler om sundhed både i form af lækker mad, socialt samvær og en sjov oplevelse. Over alt i Danmark skal der skrues op for mandehørmen og hyggen i køkkenet eller ude ved bålet. For nu er det mændene, der tager grydeskeerne i de stærke hænder. Vi skal lave ”Fars Chili sin Carne med grove tortillapandekager og avocado-salat” og nyde maden sammen bagefter.

Forskellige organisationer kan være med I kan bakke op om Fars Store Maddag på forskellige måder:

Som kommune kan I invitere fædre og børn (2.-4. klasse) til en aften med Fars Store Maddag omkring bålet eller i et skolekøkken. Her lærer I fædre og børn nogle seje fif og fiduser og giver dem en kanon køkkenoplevelse, der fortsætter hjemme i de små køkkener.

Som forening – fx Mænds Mødesteder – kan I finde 10-12 mænd (evt. bedstefædre), som alle inviterer deres børn, børnebørn, en lokal skoleklasse eller nogle venner med til Fars Store Maddag.

Som virksomhed kan I få kantinen til at lave maden til Fars Store Maddag og dele opskrifter ud til alle medarbejdere. I kan også invitere de mandlige medarbejdere til en sjov fyraftensmadlavningsevent, hvor de laver mad sammen i virksomhedens køkken/kantine.

Nemt at komme i gang: Alle interesserede kan få hjælp til at komme i gang. Vi sender jer elektronisk inspirationsmateriale i form af køreplan, tidsplan, opskrifter og indkøbsliste. I kan blive klædt rigtigt på til at kunne undervise i Fars Store Maddag ved at deltage i en gratis inspirationsworkshop.  Workshoppen foregår torsdag d. 2. maj kl. 10-14.30 på Kongelundsfortet og bliver afholdt af Fars Køkkenskole. Tilmeld jer senest d. 10. april her:

Det er Fars køkkenskole og Forum for mænds sundhed, der i samarbejde  har taget initiativ til maddagen, der foregår i den internationale sundhedsuge for mænd – Men’s Health Week. Temaerne i år er ‘Mænds Sundhed i Fællesskaber’ og ‘Naturen’. Læs mere på www.sundmand.dk

For dig der er far: Er du far og har lyst til at gå i køkkenet til Fars Store Maddag,  kan du finde opskrifterne her.

Har du lyst til at høre mere om Fars Store Maddag, så kontakt Mette Bøgebjerg Jørgensen på mette@hellokitchen.dk / tlf. 2727 4114 eller læs mere her.