FarsStoreMaddagLogo_800x500
Den 10. juni 2020 gentager vi for 4. gang succesen Fars Store Maddag i Mænds Sundhedsuge.

I år er alting jo lidt anderledes, eftersom vi ikke kan være fysisk sammen. Derfor inviterer vi alle fædre og børn til Fars Store Maddag – Live på Facebook på Fars Køkkenskoles Facebook-side,  hvor vi skal lave mad sammen – men hver for sig – onsdag d. 10.6 kl. 17.

Jonas fra Fars Køkkenskole vil guide jer gennem opskriften – på vaskeægte Fars Køkkenskole-vis med godt humør, fif og fiduser og masser af grøntsager. Det handler om sundhed både i form af lækker og sund mad, kvalitetstid med sit barn og en sjov oplevelse for far og barn.

I og med det foregår ‘Live’ kan I kommentere og stille spørgsmål til Jonas. Menuen er chili sin carne – se opskriften her.

Hvad er Fars Store Maddag? Maddagen sætter fokus på mænds sundhed – og sætter far i centrum. Det handler om sundhed både i form af lækker mad, socialt samvær og en sjov oplevelse. Over alt i Danmark skal der skrues op for mandehørmen og hyggen i køkkenet. For nu er det mændene, der tager grydeskeerne i de stærke hænder. Det er Fars køkkenskole og Forum for mænds sundhed, der i samarbejde har taget initiativ til maddagen, der foregår i den internationale sundhedsuge for mænd – Men’s Health Week. Temaerne i år er ‘Mental sundhed’ og ‘FN’s Verdensmål’. Læs mere på www.sundmand.dk.

Fars Store Maddag er støttet af Nordea-fonden.

Har du lyst til at høre mere om Fars Store Maddag, så kontakt Mette Bøgebjerg Jørgensen på mette@hellokitchen.dk / tlf. 2727 4114.

Link til selve begivenheden på Facebook er her.