Tønder

Kære far i Tønder

Vil du have en hyggelig aften i køkkenet med dit barn – hjemme hos dig selv? Så tilmeld dig Fars Køkkenskole ONLINE.

DET FÅR DU:

Med Fars Køkkenskole ONLINE får du tilsendt et link til en video, hvor Fars Køkkenskoles børnekok, Jonas, og en dygtig køkkenhjælper, Nora på 11 år, viser jer, hvordan I kan lave Fars Italienske Kødboller med Kærlighedssauce og pasta. Vi pakker alle råvarerne og I får også printet opskrift. I skal hente det hele i Superbrugsen i Toftlund torsdag d.  11. marts kl. 16.00-17.00.

Corona-situationen har gjort, at vi ikke kan afholde Fars Køkkenskole, hvor fædre og børn mødes i et skolekøkken, hygger sig og laver mad sammen. Det er vi rigtig ærgerlige over.

Men så fik vi en idé – hvad med at lave mad sammen med dit barn ONLINE?

SÅDAN FOREGÅR DET:

• Vi sender et link med en Fars Køkkenskole-video, som I skal følge.
  • Vi pakker råvarerne til dig.

DU SKAL SØRGE FOR:

• At hente jeres varer i SuperBrugsen i Toftlund i tidsrummet kl. 16.00-17.00. I bestemmer selv, hvornår I laver maden sammen – fx samme dag eller dagen efter.

HVEM KAN VÆRE MED:

Fædre, bedstefædre, bonusfædre, onkler og andre mænd – og deres børn, der går i 2-5. klasse. Billetten koster 175 kr., og giver adgang til videoen, opskrift og madvarer til et måltid til 4 personer. I skal afsætte ca. 1 time til at se videoen og lave maden sammen.

AFHENT DINE VARER HER:

SuperBrugsen i Toftlund, Søndergade 31,6520 Toftlund torsdag d. 11. marts kl. 16-17.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring eller skriv til Jonas på jonas@hellokitchen.dk og tlf. 2253 1645.