Online køkkenskole

Kalder alle fædre i Skanderborg

Vil du med til premieren på Fars Køkkenskole ONLINE – og have en hyggelig aften i køkkenet med dit barn – hjemme hos dig selv?

Med Fars Køkkenskole ONLINE får du tilsendt et link til en video, hvor Fars Køkkenskoles børnekok, Jonas, og en dygtig køkkenhjælper, viser jer, hvordan I kan lave Fars Italienske Kødboller med Kærlighedssauce og pasta. I får næsten alle råvarerne til retten og en printet opskrift, som er blevet pakket til jer. I skal hente dem i Føtex Skanderborg onsdag d. 2. december kl. 15.30-17.30.

Corona-situationen har gjort, at vi desværre ikke kan sætte gang i Fars Køkkenskole i Skanderborg, hvor fædre og børn mødes i et skolekøkken, hygger sig og laver mad sammen. Det er vi rigtig ærgerlige over.

Men så fik vi en ide – hvad med at lave mad sammen med sit barn ONLINE?

Sådan foregår det

• Vi pakker ”næsten” alle varer til dig.
  • Vi sender et link med en Fars Køkkenskole-video, som I skal følge. I bestemmer selv, hvornår I laver maden sammen – fx samme dag eller dagen efter.
  • I videoen viser Fars Køkkenskoles børnekok, Jonas, forskellige tricks til, hvordan det bliver sjovt for far og barn at være i køkkenet sammen.

Du skal sørge for

• At hente jeres varer i Føtex Skanderborg onsdag d. 2. december i tidsrummet kl. 15.30-17.30.

Hvem kan være med? Fædre, bedstefædre, bonusfædre, onkler og andre typer mænd – og deres børn, der går i 2-5. klasse. Billetten koster 150 kr., og giver adgang til videoen og råvarer med en menu til 4 personer. I skal afsætte ca. 1 time til at se videoen og lave maden sammen.

Afhent dine varer her: Føtex Skanderborg, Gasværksvej 5, 8660 Skanderborg onsdag d. 2. december kl. 15.30-17.20

Har du spørgsmål? Ring eller skriv til Jonas på jonas@hellokitchen.dk og tlf. 2253 1645.