Online køkkenskole

Kalder alle fædre i Skanderborg

Vil du med til premieren på Fars Køkkenskole ONLINE – og have en hyggelig aften i køkkenet med dit barn – hjemme hos dig selv?

Med Fars Køkkenskole ONLINE får du tilsendt et link til en video, hvor Fars Køkkenskoles børnekok, Jonas, og en dygtig køkkenhjælper, viser jer, hvordan I kan lave Fars Italienske Kødboller med Kærlighedssauce og pasta. I får næsten alle råvarerne til retten og en printet opskrift, som er blevet pakket til jer. I skal hente dem i Føtex Skanderborg onsdag d. 2. december kl. 15.30-17.30.

Rigtig god fornøjelse i køkkenet.

150 DKK

Ikke på lager

Corona-situationen har gjort, at vi desværre ikke kan sætte gang i Fars Køkkenskole i Skanderborg, hvor fædre og børn mødes i et skolekøkken, hygger sig og laver mad sammen. Det er vi rigtig ærgerlige over.

Over 6000 fædre og børn været på Fars Køkkenskole gennem de seneste 8 år, og 100 % af fædrene vil anbefale andre fædre at gå på køkkenskole. Det vil de fordi, at de har fået kvalitetstid med deres barn, lært sjove køkkentricks og fået inspiration til madlavningen derhjemme.

Men så fik vi en ide – hvad med at lave mad sammen med sit barn ONLINE?

Sådan foregår det

  • Vi pakker ”næsten” alle varer til dig.
  • Vi sender et link med en Fars Køkkenskole-video, som I skal følge. I bestemmer selv, hvornår I laver maden sammen – fx samme dag eller dagen efter.
  • I videoen viser Fars Køkkenskoles børnekok, Jonas, forskellige tricks til, hvordan det bliver sjovt for far og barn at være i køkkenet sammen.
  • Vi sørger for, at I får opskriften på dagens ret, som er Fars Italienske Kødboller med Kærlighedssauce og pasta.

Du skal sørge for

  • At købe en billet til 150 kr.
  • At hente jeres varer i Føtex Skanderborg onsdag d. 2. december i tidsrummet kl. 15.30-17.30.
  • At tjekke at I har følgende ingredienser i køkkenet: Balsamicoeddike, honning, salt, peber, olie og havregryn.

Hvem kan være med? Fædre, bedstefædre, bonusfædre, onkler og andre typer mænd – og deres børn, der går i 2-5. klasse. Billetten koster 150 kr., og giver adgang til videoen og råvarer med en menu til 4 personer. I skal afsætte ca. 1 time til at se videoen og lave maden sammen.

Afhent dine varer her: Føtex Skanderborg, Gasværksvej 5, 8660 Skanderborg onsdag d. 2. december kl. 15.30-17.20

Har du spørgsmål? Ring eller skriv til Jonas på jonas@hellokitchen.dk og tlf. 2253 1645.