Greve

Kære far i Greve

Vil du have en hyggelig aften i køkkenet med dit barn – hjemme hos dig selv? Så vær med til Fars Køkkenskole ONLINE.

DET FÅR DU:

Med Fars Køkkenskole ONLINE får du tilsendt et link til en video, hvor Fars Køkkenskoles børnekok, Jonas, og en dygtig køkkenhjælper, Nora på 11 år, viser jer, hvordan I kan lave Fars Italienske Kødboller med Kærlighedssauce og pasta. Vi pakker alle råvarerne og I får også en printet opskrift. I skal hente dem i Føtex i Greve d. 10. marts kl. 16.00-17.00.

Corona-situationen har gjort, at vi desværre ikke kan sætte gang i Fars Køkkenskole i Greve, hvor fædre og børn mødes i et skolekøkken, hygger sig og laver mad sammen. Det er vi rigtig ærgerlige over.

Men så fik vi en idé – hvad med at lave mad sammen med sit barn ONLINE?

SÅDAN FOREGÅR DET:

• Vi sender dig et link med en Fars Køkkenskole-video, som I skal følge.
  • Vi pakker alle varer til dig.

DU SKAL SØRGE FOR:

• At hente jeres varer i Føtex  i Greve, Greve Midtby Center 15, 2670 Greve d. 10. marts i tidsrummet kl. 16.00-17.00. I bestemmer selv, hvornår I laver maden sammen – fx samme dag eller dagen efter.

HVEM KAN VÆRE MED?

Fædre, bedstefædre, bonusfædre, onkler og andre typer mænd – og deres børn, der går i 2-5. klasse. Billetten koster 175 kr., og giver adgang til videoen, opskriften og madvarer til et måltid til 4 personer. I skal afsætte ca. 1 time til at se videoen og lave maden sammen.

AFHENT DINE VARER HER:

Føtex i Greve, Greve Midtby Center 15, 2670 Greve d. 10. marts kl. 16.00-17.00

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring eller skriv til Jonas på jonas@hellokitchen.dk og tlf. 2253 1645.