ss

Fars Køkkenskole på 3 måder

I kan gå på Fars Køkkenskole som: 

  1. Et forløb over fem gange i løbet af fem måneder. 14 kommuner tilbyder Fars Køkkenskole på den måde. 
  2. Én mødegang i landsbyer. De første kurser bliver oprettet i august 2021.   
  3. Online, hvor I laver mad sammen derhjemme. Pt er der ikke Fars Køkkenskole online – men vi arbejder på at oprette nye kurser.

1. Fars Køkkenskole – fem mødegange: Her laver I mad sammen med 8-12 andre fædre og børn i løbet af fem måneder. I lærer op til 35 fif og fiduser og laver retter med over 50 forskellige grøntsager og frugter. Vi starter let og gør det løbende lidt sværere, så I til sidst er så gode, at I kan lave en hel festmenu. Prisen svinger fra kommune til kommune. Nogle steder er det gratis. Vi har sat et loft på 500 kr. for fem undervisningsgange, for en voksen og 1-2 børn.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Cover-til-startside-1-of-1-1024x540.jpg

2. Fars Køkkenskole – én mødegang. Her får I en hyggelig aften sammen med andre fædre og børn i jeres lokalområde – og lærer en masse fif og fiduser, som I også kan bruge derhjemme. Vi opretter de første endagskurser i august 2021.

‘Fars Køkkenskole i landsbyer’ er støttet af Salling fondene.

3. Fars Køkkenskole Online. I foråret 2021 afprøvede vi Fars Køkkenskole Online i samarbejde med Salling Fondene. Her fik fædre og børn en pose med råvarer, en opskrift og et link til en Fars Køkkenskole madvideo, så de nemt kunne lave mad til 4 personer – for bare 139 kr. Pt er der ikke Fars Køkkenskole Online, men vi arbejder på et oprette nye kurser. Indtil da kan I selv prøve kræfter med at lave Fars Italienske Kødboller sammen med børnekokken Jonas og Nora på 11 år.

Du kan også læse om Fars Køkkenskole på www.hellokitchen.dk/farskoekkenskole