Fælles kvalitetstid

Fars Køkkenskole er Danmarks første madlavningskursus, hvor fædre og børn får kvalitetstid med hinanden. Kurset foregår i en hyggelig og uformel ramme, hvor I på en sjov måde bliver inspireret til nye retter, der er børnevenlige, sunde og nemme at lave.

Flere end 6.000 fædre og børn har været på Fars Køkkenskole – og 100 % vil anbefale kurset til andre. Alle kan være med – uanset om I er erfarne i køkkenet eller aldrig har prøvet at lave mad. Underviserne serverer fif og fiduser, der gør det næsten legende let og sjovt at lave mad med børn, og de fortæller hyggelige historier om retterne og råvarerne.

Fars Køkkenskole er kun for mænd – fædre, bonusfædre, bedstefædre og onkler – og børn, der går i 2.-5. klasse. I kan gå på Fars Køkkenskole som 1) et forløb over fem gange eller 2) én mødegang eller 3) online, hvor I laver maden derhjemme.

Fars Køkkenskole på tre måder

1. Fars Køkkenskole – fem mødegange: Her laver I mad sammen med 8-12 andre fædre og børn i løbet af fem måneder.  I lærer helt op til 35 fif og fiduser og laver retter med over 50 forskellige grøntsager og frugter. Vi starter let og gør det løbende lidt sværere, så I til sidst er så gode, at I kan lave en hel festmenu. Prisen svinger fra kommune til kommune. Nogle steder er det gratis. Vi har sat et loft på 500 kr. for fem undervisningsgange, for en voksen og 1-2 børn.

2. Fars Køkkenskole – én mødegang: Kommer snart. Her får I en hyggelig aften sammen med andre fædre og børn i jeres lokalområde – og lærer en masse fif og fiduser, som I også kan bruge derhjemme. Vi glæder os til at søsætte ideen sammen med Saling fondene.

3. Fars Køkkenskole online giver jer mulighed for en hyggelig aften med madlavning derhjemme. I får en pose med råvarer, en opskrift og et link til en Fars Køkkenskole madvideo, så I nemt kan lave mad til 4 personer. I videoen guider kokken Jonas og Nora på 11 år jer igennem retten og deler ud af en masse seje køkkenfifs. I henter mad og opskrift i et nærtliggende supermarked. Det hele koster 139 kr.

Du kan også læse om Fars Køkkenskole på www.hellokitchen.dk/farskoekkenskole