Jonas Vigkilde

Vallensbæk - kok

Jonas er kok, folkeskolelærer og har en kæmpe interesse i at få gjort madlavning til en sjov, god og lærerig oplevelse. Jonas skaber en helt speciel stemning på køkkenskolen, hvor der skal smages og leges, og hvor respekten for både maden og hinanden er i højsædet.

Mette Bøgebjerg

Vallensbæk - underviser

Mette er uddannet indenfor ernæring og sundhed. Mette har en stor passion for at sørge for bedre mad til flere danskere – og især at danskerne lærer at lave mad, der smager skønt og er sund til stor glæde for fædre og børn på køkkenskolen

 

Camilla Vikkelsø

Vallensbæk - underviser

Camilla er uddannet indenfor ernæring og sundhed. Camilla har en enestående personlighed, der passer lige til køkkenskolen. Camilla sørger for, at det er sjovt, rart og fyldt med energi på Køkkenskolen.

Sune Hybel Olsen

Vallensbæk - kok

Sune er uddannet kok og studerer på nuværende tidspunkt Ernæring og Sundhed. Sune deler glædeligt ud af sine mange madlavnings-fif til  både fædre og børn.

Jens Appelquist

Vallensbæk - frugtprofessor

Vi er meget heldige at have Nøffe med på Fars køkkenskole. Han er super god til at lave mad, han ved en hulens masse om alt muligt, og en fornøjelse at være på køkkenskole med.

Janus Grønbæk Jensen

Vallensbæk - Kok

Janus er vores nyeste skud på stammen. Janus er uddannet kok og har mange års erfaring indenfor faget. Janus er super-god til at inddrage børnene og få alt til at gå op i en højere enhed.

Lotte Ernst

Vallensbæk - underviser

Lotte er uddannet i Ernæring og Sundhed og har en kandidat i human ernæring. Derudover er Lotte fantastisk god i et køkken og formår at skabe en dejlig og skør køkkenskole-stemning.

Benedikte Skov

Vallensbæk - underviser

Benedikte er uddannet i Ernæring og Sundhed og et dejligt frisk pust på køkkenskolerne, hvor hun bidrager med sin positive energi og erfaring fra sin tid som køkkeninspiration i en børnehave.

Jytte

Varde - underviser i Nordenskov

Jytte er uddannet ernæringsassistent og laver dejlig mad til beboerne på et plejehjem og vejleder studerende.  Privat er Jytte gift og mor til 3 børn, der ofte er med til løjer i køkkennet. Jytte bidrager med sin passion for dejlig mad på køkkenskolen.

Lone Christensen

Varde - underviser i Nordenskov

Lone er uddannet køkkenleder. Hun arbejder til dagligt i køkkenet i Sdr. Omme Statsfængsel, hvor hun laver lækker mad sammen med de indsatte. Det nyder fædre og børn godt af på Fars køkkenskole. Lone bor på landet med sin mand og børn.

Nina Povlsen

Bornholm - underviser og tovholder

Nina er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom og har også en meritlærereksamen og en masse erfaring indenfor undervisning m.m., hvilket hårfarven også vidner om. Nina er ansat som forebyggelseskonsulent og er, til stor glæder for Fars køkkenskole, tovholde på Bornholm.

Adam Williamson

Bornholm - Kok

Adam er uddannet kok og folkeskolelærer. Adam er ansat på Kongeskærskolen, så han er på hjemmebane når Skipperskrækholdet indtager skolekøkkenet. Adam er altid glad og har et smittende godt humør, der er med til at skabe god stemning i køkkenet.

Daniel Kruse

Bornholm - kok

Daniel er uddannet kok og konditor. Daniel har vundet DM for kokke og er specialist i desserter. Daniel er pt. ansat som chefkok på Stammershalle Badehotel – et af Bornholms bedste spisesteder, så der bliver lyttet intenst når Ramasjang-holdet mødes på Gaarden.

Kira Hallberg-Dellgren

Bornholm - underviser

Kira er professionsbachelor i ernæring og sundhed, dernæst har Kira også en coach-uddannelse, så der bliver taget godt hånd om alle på Ramasjangholdet. Kira er ansat som sundhedsfaglig vejleder i Bornholms Regionskommune.

Tom Stobberup

Bornholm - kok

Tom er uddannet skibskok og har sejlet på verdenshavene og har svinget med potter og pander i oprørt hav – så her kommer mange sørøverhistorier. Tom er pt. chefkok i Aakirkebyhallerne og har bl.a. også arbejdet med SMIL – sundere mad i idrætslivet.

Birgit Sonne

Bornholm - underviser

Birgit er uddannet folkeskolelærer og har mange års erfaring med undervisning i skolekøkkenet, så hun er på hjemmebane når køkkenet bliver fyldt.  Birgit er fuld af gode historier, som hun røster ud af ærmet til glæde og inspiration for fædre og børn.

Jens

Slagelse - underviser

Michael 'Bønne'

Slagelse - underviser

Hanne

Slagelse - underviser

Malene Christensen

Høje Taastrup - underviser

Sacha

Høje Taastrup - underviser

Heidi

Høje Taastrup-underviser

Sanja

Rødovre - underviser

Soraya

Tårnby - underviser

Jan Erik

Tårnby - underviser

Maria

Tårnby - underviser

Jacob 'Bossen'

Tårnby - underviser

Lisa

Tårnby - underviser

Elsebeth

Tårnby-underviser

Jane

Tårnby-underviser

Louise

Tårnby-underviser

Jeppe og Tina

Aalborg

Henrik og Mette

Syddjurs

Marie

Syddjurs-underviser

Britt og Jacob

Hjørring

Trine og Susanne

Odense

Martin og Bjarne

Haderslev

Jan og Caroline

Fanø

Nino

Viborg - underviser

Jesper

Sønderborg - underviser

Giuseppe

Aarhus - underviser

Fie

Aarhus - underviser

Michael

Aarhus - underviser

Mathilde Ramussen

Halsnæs-underviser

Mathilde bor i Hillerød, hvor hun læser til pædagog. På Fars køkkenskole I Halsnæs kan hun nemt gøre brug af sine pædagogiske færdigheder og skabe højt humør.

Tine Andersen

Halsnæs-underviser

Tine har en Professionsbachelor i ernæring og sundhed, med linjen sundhedsfremme, forebyggelse og formidling. Hun holder af at arbejde med børn og unge, at undevise og formidle viden, derfor er hun glad for jobbet som køkkenskoleunderviser på Fars køkkenskole.

Per

Roskilde-underviser, Tjørnegårdsskolen

Sanne Lantow-Humble

Roskilde-underviser, Hedegårdenes Skole

Morten Neumann

Roskilde-underviser, Hedegårdenes Skole

Johnny Dahl

Faxe-Underviser

Helena Dominiak

Faxe-underviser

Helena er folkeskolelærer, diætist in spe og madglad. Laver mad med elever i 6. klasse når hun ikke er på studie. Er mor til to og elsker at lave mad i børnehøjde.

Christinna

Solrød-underviser

Louise

Solrød-underviser

Wivi

Solrød-underviser

Anna

Solrød-underviser

Christian

Solrød-underviser

Mette

Vesthimmerland-underviser

Gitte

FOF Syd-og Vestsjælland

Sofie

FOF Syd-og Vestsjælland