FARS KØKKENSKOLE TIL FÆDRE I HELE LANDET

Fars køkkenskole startede i Vallensbæk Kommune, hvor over 300 fædre og deres 350 børn var på køkkenskole i 2012-2015.

Nu er det heldigvis blevet muligt for fædre og børn flere steder i landet at gå på Fars køkkenskole. Det er Nordea-fonden, der har støttet Fars køkkenskoles udbredelse med 3,5 mio. kr.

I løbet af 2015-2017 udbreder vi Fars køkkenskole til mindst 10 kommuner.

KOMMUNER
stort-kort-over-kommuner

På nuværende tidspunkt er der køkkenskoler i følgende kommuner.

Vil du høre mere om køkkenskolerne i de enkelte kommunerne, så tøv ikke med at skrive til kontaktpersonerne.

Albertslund kommune – kontakt Kathrine Bjerring (kathrine.bjerring.ho@albertslund.dk) for mere information om køkkenskolerne i Albertslund.

Billund kommune – kontakt Margit Stycke (mas@billund.dk) for mere information om køkkenskolerne i Billund.

Bornholms Regionskommune – kontakt Nina Povlsen (Nina.povlsen@brk.dk) for mere information om køkkenskolerne på Bornholm.

Fanø kommune – kontakt Lone Ellegaard Eriksen (bgplle@fanoe.dk) for mere information om køkkenskolerne på Fanø.

Faxe kommune – kontakt Judit Bodal (broda@faxekommune.dk) for mere information om køkkenskolerne i Faxe.

FOF Aarhus – kontakt Ellen Margrethe Sørensen (ellen@fof-aarhus.dk) for mere information om køkkenskolerne hos FOF Aarhus.

Guldborgsund kommune – kontakt Allan Gardersøe (aga@guldborgsund.dk) for mere information om køkkenskolerne i Guldborgsund.

Haderslev kommune – kontakt Winnie Holm Lorenzen (wini@haderslev.dk) for mere information om køkkenskolerne i Haderslev.

Halsnæs Kommune – kontakt Dorte Sonnenborg (dorts@halsnaes.dk) for mere information om køkkenskolerne i Halsnæs.

Læsø Kommune – kontakt Martin Lyhne Petersen (mlp@laesoe.dk) for mere information om køkkenskolerne på Læsø.

Roskilde Kommune – kontakt  Charlotte Bach Laurents (Charlottebl@roskilde.dk). Køkkenskolerne foregår på Tjørnegårdsskolen og Hedegårdenes Skole – og er for disse skolers elever.

Rødovre Kommune – kontakt Mette Kaltoft (cn17868@rk.dk) for mere information om køkkenskolerne i Rødovre.

Syddjurs kommune – kontakt Marie Kolind Laustrup (makl@syddjurs.dk.) for mere information om køkkenskolerne i Syddjurs.

Sønderborg kommune – kontakt Anette Andersen Krogh (akro@sonderborg.dk) for mere information om køkkenskolerne i Sønderborg.

Vallensbæk Kommune – kontakt Lotte Ernst (loe@vallensbæk.dk) for mere information om køkkenskolerne i Vallensbæk.

Viborg kommune – kontakt Dennis Krogsdal Madsen  (dekm@viborg.dk) for mere information om køkkenskolerne i Viborg.

Kommuner som holder køkkenskole-pause i efteråret 2017

Hjørring kommune – kontaktperson kommer snarest.

Horsens kommune – kontakt Jeanette Videbæk (jevi@horsens.dk ) for mere information om køkkenskolerne i Horsens.

Høje Taastrup Kommune – kontaktperson kommer snarest.

Ishøj Kommune – kontaktperson kommer snarest.

Københavns Madhus – kontakt Rasmus Gøtsche (Rasmus@kbhmadhus.dk) for mere information om køkkenskolerne i børnenes madhus.

Mariagerfjord LOF – kontakt Bjarne Platz (bjarneplatz@gmail.com) for mere information om køkkenskolerne i Mariagerfjord.

Odense kommune – kontakt Stephan Siig Hansen (steha@odense.dk) for mere information om køkkenskolerne i Odense.

Ringkøbing-Skjern Kommune – kontakt Susanne Rystok (susanne.rystok@rksk.dk) for mere information om køkkenskolerne i Ringkøbing-Skjern.

Slagelse kommune – kontakt Maria Bjerring Petersen (mapet@slagelse.dk) for mere information om køkkenskolerne i Slagelse.

Solrød kommune – kontakt Louise Leilund (forebyggelse@solrod.dk ) for mere information om køkkenskolerne i Solrød.

Tårnby Kommune – kontakt Caroline Lund (clu.bk@taarnby.dk) for mere information om køkkenskolerne i Tårnby.

Varde Kommune – kontakt Heidi Mattle (hmat@varde.dk) for mere information om køkkenskolerne i Varde.

Vesthimmerland kommune – kontakt Mette Franc Hald(franch.hald@gmail.com) for mere information om køkkenskolerne i Vesthimmerland.

Aalborg kommune – kontakt Mads Borgstrøm (mads.bh@aalborg.dk) for mere information om køkkenskolerne i Aalborg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du følge med i Fars køkkenskoles aktiviteter, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til farskoekkenskole@gmail.com.

Vil du have Fars køkkenskole til din kommune?

Er du medarbejder i en kommune, som kunne være interesseret i Fars køkkenskole og vil høre mere, kan du kontakte projektudvikler Jonas Gerdes Vigkilde på tlf. 2253 1645 / farskoekkenskole@gmail.com

Du kan læse vores midtvejs- og slutevaluering, samt vores drejebog for at få yderligere inspiration til at komme i gang.