FARS KØKKENSKOLE TIL FÆDRE I HELE LANDET

Fars køkkenskole startede i Vallensbæk Kommune, hvor over 300 fædre og deres 350 børn var på køkkenskole i 2012-2015.

I løbet af 2015-2017 udbredte vi Fars Køkkenskole til 28 kommuner.

I august stiftede folkene bag Fars Køkkenskole foreningen for madglæde og fællesskaber, Hello Kitchen. Foreningen driver udover Fars køkkenskole en række andre projekter. Se mere på hellokitchen.dk

KOMMUNER

I 2018 har følgende kommuner køkkenskoler:

Vil du høre mere om køkkenskolerne i de enkelte kommunerne, så tøv ikke med at skrive til kontaktpersonerne.

Albertslund kommune – kontakt Mette Liljendahl (mette.liljendahl@albertslund.dk) for mere information om køkkenskolerne i Albertslund.

Bornholms Regionskommune – kontakt Nina Povlsen (Nina.povlsen@brk.dk) for mere information om køkkenskolerne på Bornholm.

Fanø kommune – kontakt Lone Ellegaard Eriksen (bgplle@fanoe.dk) for mere information om køkkenskolerne på Fanø.

Favrskov kommune – kontakt Erik Mikkelsen (ermi@favrskov.dk) for mere information om køkkenskolerne i Favrskov.

Gentofte kommune – Kontakt Maria Maarbjerg (mmb@gentofte.dk) for mere information om køkkenskolerne i Gentofte

Haderslev kommune – kontakt Winnie Holm Lorenzen (wini@haderslev.dk) for mere information om køkkenskolerne i Haderslev.

Horsens kommune – kontakt Helle Kraglund  (hekr@horsens.dk ) for mere information om køkkenskolerne i Horsens.

Læsø Kommune – kontakt Martin Lyhne Petersen (mlp@laesoe.dk) for mere information om køkkenskolerne på Læsø.

Rødovre Kommune – kontakt Mette Kaltoft (cn17868@rk.dk) for mere information om køkkenskolerne i Rødovre.

Syddjurs kommune – kontakt Mette Nørgaard Winther, menw@syddjurs.dk for mere information om køkkenskolerne i Syddjurs.

Sønderborg kommune – kontakt Anette Andersen Krogh (akro@sonderborg.dk) for mere information om køkkenskolerne i Sønderborg.

Tønder kommune – kontakt komme snarest

Tårnby Kommune – kontakt Maria Stillhoff Bømler(msb.bk@taarnby.dk) for mere information om køkkenskolerne i Tårnby.

Vallensbæk Kommune – kontakt Sune Hybel Olsen (sho01@vallensbæk.dk) for mere information om køkkenskolerne i Vallensbæk.

Varde kommune – kontaktoplysning kommer snarest.

Vesthimmerland kommune – kontakt Mette Franc Hald(franch.hald@gmail.com) for mere information om køkkenskolerne i Vesthimmerland.

Viborg kommune – kontakt Dennis Krogsdal Madsen  (dekm@viborg.dk) for mere information om køkkenskolerne i Viborg.

Kommuner som holder køkkenskole-pause på nuværende tidspunkt:

Billund kommune – kontakt Margit Stycke (mas@billund.dk) for mere information om køkkenskolerne i Billund.

Faxe kommune – kontakt Judit Bodal (broda@faxekommune.dk) for mere information om køkkenskolerne i Faxe

Halsnæs Kommune – kontakt Dorte Sonnenborg (dorts@halsnaes.dk) for mere information om køkkenskolerne i Halsnæs

Høje Taastrup Kommune – kontaktperson kommer snarest.

Ishøj Kommune – kontaktperson kommer snarest.

Københavns Madhus – kontakt Rasmus Gøtsche (Rasmus@kbhmadhus.dk) for mere information om køkkenskolerne i børnenes madhus.

Mariagerfjord LOF – kontakt Bjarne Platz (bjarneplatz@gmail.com) for mere information om køkkenskolerne i Mariagerfjord

Ringkøbing-Skjern Kommune – kontakt Susanne Rystok (susanne.rystok@rksk.dk) for mere information om køkkenskolerne i Ringkøbing-Skjern.

Roskilde Kommune – kontakt  Charlotte Bach Laurents (Charlottebl@roskilde.dk). Køkkenskolerne foregår på Tjørnegårdsskolen og Hedegårdenes Skole – og er for disse skolers elever.

Varde Kommune – kontakt Heidi Mattle (hmat@varde.dk) for mere information om køkkenskolerne i Varde

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du følge med i Fars køkkenskoles aktiviteter, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til farskoekkenskole@gmail.com.

Vil du have Fars køkkenskole til din kommune?

Er du medarbejder i en kommune, som kunne være interesseret i Fars køkkenskole og vil høre mere, kan du kontakte projektudvikler Jonas Gerdes Vigkilde på tlf. 2253 1645 / farskoekkenskole@gmail.com

Du kan læse vores midtvejs- og slutevaluering, samt vores drejebog for at få yderligere inspiration til at komme i gang.