FARS KØKKENSKOLE TIL FÆDRE I HELE LANDET

Fars køkkenskole startede i Vallensbæk Kommune, hvor over 300 fædre og deres 350 børn var på køkkenskole i 2012-2015.

Nu er det heldigvis blevet muligt for fædre og børn flere steder i landet at gå på Fars køkkenskole. Det er Nordea-fonden, der har støttet Fars køkkenskoles udbredelse med 3,5 mio. kr.

I løbet af 2015-2017 udbreder vi Fars køkkenskole til mindst 10 kommuner.

KOMMUNER
stort-kort-over-kommuner

På nuværende tidspunkt starter der køkkenskoler i følgende kommuner i 2016. Vil du høre mere om køkkenskolerne i kommunerne, så tøv ikke med at skrive til kontaktpersonerne.

Vallensbæk Kommune – kontakt Mette Bøgebjerg Jørgensen (mbj@vallensbæk.dk) for mere information om køkkenskolerne i Vallensbæk.

Varde Kommune – kontakt Heidi Mattle (hmat@varde.dk) for mere information om køkkenskolerne i Varde.

Ishøj Kommune. kontaktperson kommer snarest

Rødovre Kommune – kontakt Mette Kaltoft (cn17868@rk.dk) for mere information om køkkenskolerne i Rødovre.

Bornholms Regionskommune – kontakt Nina Povlsen (Nina.povlsen@brk.dk) for mere information om køkkenskolerne på Bornholm.

Roskilde Kommune – kontakt  Charlotte Bach Laurents (Charlottebl@roskilde.dk). Køkkenskolerne foregår på Tjørnegårdsskolen og Hedegårdenes Skole – og er for disse skolers elever.

Høje Taastrup Kommune – kontakt Malene Christensen (malenech@htk.dk) for mere information om køkkenskolerne i Høje-Taastrup.

Tårnby Kommune – kontakt Monica Lisa Warrer (mjs.sf@taarnby.dk) for mere information om køkkenskolerne i Tårnby.

Halsnæs Kommune – kontakt Dorte Sonnenborg (dorts@halsnaes.dk) for mere information om køkkenskolerne i Halsnæs.

Københavns Madhus – kontakt Rasmus Gøtsche (Rasmus@kbhmadhus.dk) for mere information om køkkenskolerne i børnenes madhus.

Læsø Kommune – kontakt Martin Lyhne Petersen (mlp@laesoe.dk) for mere information om køkkenskolerne på Læsø.

Ringkøbing-Skjern Kommune – kontakt Susanne Rystok (susanne.rystok@rksk.dk) for mere information om køkkenskolerne i Ringkøbing-Skjern.

Horsens kommune – kontakt Jeanette Videbæk (jevi@horsens.dk ) for mere information om køkkenskolerne i Horsens.

Slagelse kommune – kontakt Maria Bjerring Petersen (mapet@slagelse.dk) for mere information om køkkenskolerne i Slagelse.

Solrød kommune – kontakt Louise Leilund (forebyggelse@solrod.dk ) for mere information om køkkenskolerne i Solrød. Der er køkkenskoler på Munkekærskolen, Uglegårdsskolen og Havdrup skole.

Guldborgsund kommune – kontakt Allan Gardersøe (aga@guldborgsund.dk) for mere information om køkkenskolerne i Guldborgsund.

FOF Aarhus – kontakt Ellen Margrethe Sørensen (ellen@fof-aarhus.dk) for mere information om køkkenskolerne hos FOF Aarhus.

Mariagerfjord LOF – kontakt Bjarne Platz (bjarneplatz@gmail.com) for mere information om køkkenskolerne i Mariagerfjord.

Odense kommune – kontakt Stephan Siig Hansen (steha@odense.dk) for mere information om køkkenskolerne i Odense.

Aalborg kommune – kontakt Mads Borgstrøm (mads.bh@aalborg.dk) for mere information om køkkenskolerne i Aalborg.

Haderslev kommune – kontakt Winnie Holm Lorenzen (wini@haderslev.dk) for mere information om køkkenskolerne i Haderslev.

Fanø kommune – kontakt Lone Ellegaard Eriksen (bgplle@fanoe.dk) for mere information om køkkenskolerne på Fanø.

Syddjurs kommune – kontakt Marie Kolind Laustrup (makl@syddjurs.dk.) for mere information om køkkenskolerne i Syddjurs.

Viborg kommune – kontakt Pernille Vejlbjerg Jensen (pevj@viborg.dk) for mere information om køkkenskolerne i Viborg.

Billund kommune – kontakt Dorte Juul (djc@billund.dk) for mere information om køkkenskolerne i Billund.

Sønderborg kommune – kontakt Anette Andersen Krogh (akro@sonderborg.dk) for mere information om køkkenskolerne i Sønderborg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du følge med i Fars køkkenskoles aktiviteter, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til farskoekkenskole@gmail.com.

Vil du have Fars køkkenskole til din kommune?

Er du medarbejder i en kommune, som kunne være interesseret i Fars køkkenskole og vil høre mere, kan du kontakte projektudvikler Jonas Gerdes Vigkilde på tlf. 2253 1645 / farskoekkenskole@gmail.com

Du kan læse vores midtvejs- og slutevaluering, samt vores drejebog for at få yderligere inspiration til at komme i gang.