FarsStoreMaddagLogo_800x500En ny national mærkedag ser dagens lys tirsdag d. 13. juni 2017, hvor “Fars Store Maddag” løber af stablen for første gang.

Fars Store Maddag sætter fokus på mænds sundhed – og sætter far i centrum. Det handler om sundhed både i form af lækker mad, socialt samvær og en sjov oplevelse. Over alt i Danmark skal der skrues op for mandehørmen og hyggen i køkkenet, for nu er det fædre og bedstefædre, der tager grydeskeerne i de stærke hænder. Kantiner, fædre og børn skal lave ”Fars Italienske kødboller med tomatsauce og pasta” og servere med stolthed og glæde – til nogen fædrene holder af.

Det er Forum for Mænds Sundhed og Fars køkkenskole, der i samarbejde  har taget initiativ til maddagen, der foregår i den internationale sundhedsuge for mænd – Men’s Health Week.

Forum for Mænds sundhed og Fars køkkenskole inviterer alle partnere, kommuner, virksomheder og foreninger med til at bakke op om dagen. Har du lyst til at høre mere, så kontakt projektleder for Fars køkkenskole Mette Bøgebjerg Jørgensen på mbj@vallensbaek.dk / tlf. 47974113  eller projektleder i Forum for Mænds Sundhed Mie Møller Nielsen på mie@sundmand.dk / tlf. 20301589.

Er du far og har lyst til at gå i køkkenet til Fars Store Maddag,  kan du finde opskrifterne her.

Læs mere om Forum for Mænds Sundhed og Men’s Health Week på www.sundmand.dk