FarsStoreMaddagLogo_800x500En ny national mærkedag så dagens lys d. 13. juni 2017, hvor “Fars Store Maddag” løbe af stablen for første gang. Nu er tiden kommet til at gentage succesen.

Fars Store Maddag sætter fokus på mænds sundhed – og sætter far i centrum. Det handler om sundhed både i form af lækker mad, socialt samvær og en sjov oplevelse. Over alt i Danmark skal der skrues op for mandehørmen og hyggen i køkkenet, for nu er det fædre og bedstefædre, der tager grydeskeerne i de stærke hænder. Kantiner, fædre og børn skal lave lækker mad  og servere med stolthed og glæde – til nogen fædrene holder af.

Sidste år stod den på Fars Italienske kødboller med tomatsauce og pasta”, i år skal der prøves kræfter med en fiske i to forskellige opskrifter der introduceres en masse forskellige fisk. 

Det er Forum for Mænds Sundhed og Fars køkkenskole, der i samarbejde  har taget initiativ til maddagen, der foregår i den internationale sundhedsuge for mænd – Men’s Health Week.

Forum for Mænds sundhed og Fars køkkenskole inviterer alle partnere, kommuner, virksomheder og foreninger med til at bakke op om dagen, der i år vil foregå onsdag den 13. juni. 

Er du far og har lyst til at gå i køkkenet til Fars Store Maddag,  kan du finde opskrifterne herunder:

Fars fiske- og skaldyrssuppe og Fars Pariserfisk

Du kan også hente en skabelon til en invitation, indkøbsliste til suppen, indkøbsliste til pariserfisken og en Køreplan til Fars Store Maddag 2018.

Har du lyst til at høre mere om Fars Store Maddag 2018, så kontakt projektleder Camilla Vikkelsø Pedersen på camilla@hellokitchen.dk / tlf. 2423 2993 eller projektleder i Forum for Mænds Sundhed Mie Møller Nielsen på mie@sundmand.dk / tlf. 20301589.

Læs mere om Forum for Mænds Sundhed og Men’s Health Week på www.sundmand.dk